Pagina 1 van 1

Plaatwerk onder voorruit binnenzijde

Geplaatst: 26 apr 2021 18:29
door leof
Nu ik vanwege een niet werkende kachelmotor het hele dashboard moest verwijderen heb ik natuurlijk ook gekeken naar de staat van het plaatwerk daarachter. Ik had wel wat roest verwacht maar het was toch allemaal wat erger.
De foto's laten het niet zo goed zien omdat het ruitrubber er overheen zit. Maar gedeeltes onder dat rubber zijn behoorlijk aangetast en stukken daarvan kun je gewoon een schroevendraaier doorheen steken.
Aan de buitenkant is weinig te zien omdat die plaat een jaar of 10 geleden is vernieuwd. De vraag is nu hoe ik dit zou kunnen oplossen want plaatwerk is dacht ik niet te krijgen voor dat binnendeel onder de voorruit. Het maakt deel uit van de koker die overdwars van links naar rechts loopt.
Plaat1.jpg
PLaat2.jpg

Re: Plaatwerk onder voorruit binnenzijde

Geplaatst: 26 apr 2021 20:35
door hippie
Stuk uit een donor auto halen lijkt mij het meest logische .

Re: Plaatwerk onder voorruit binnenzijde

Geplaatst: 27 apr 2021 09:44
door tobiasvannuil
Je moet eens gaan kijken bij Gaos in Emmeloord, daar staan nog een aantal gestripte t3’s grote kans dat je daar wel het plaatwerk wat je moet hebben vind. Dan is t een kwestie van de beste bus uitzoeken.

Re: Plaatwerk onder voorruit binnenzijde

Geplaatst: 30 apr 2021 12:16
door casss
Je kunt deze kerel ook vragen, die heeft mij ook een stuk plaatwerk gestuurd en was niet duur:

Herzlich willkommen bei Kats VW T3 Gebrauchtteile An- & Verkauf.

Artikel nicht gefunden? Noch viel mehr ist auf Lager erhältlich! Einfach anfragen!

✐ Kontakt : Gerne können Sie uns über das eBay Kleinanzeigen Formular erreichen, sowie unter der Nummer : 0176 61165654 telefonisch oder auch per WhatsApp.

Durch langjährige Erfahrung speziell im Bereich VW T3 Busse ist es möglich Ihnen qualitative und preiswerte Ersatzteile anbieten zu können und Sie zu Ihrem T3 Liebling zu beraten.