Pagina 1 van 1

Kinderbed (hangmat) monteren?

Geplaatst: 13 jul 2023 22:15
door Justinrichardson
Hi forumleden,

Kan iemand mij adviseren hoe ik het beste de haakjes/beugeltjes monteer in mijn bus, waar de standaard hangmat (https://bus-ok.nl/T3-Hammock) op inklikt? Ik vind het al zonde om in de bus te schroeven, dus wil graag even zeker weten dat ik het direct goed doe. Tips zijn dus welkom! Dank!

Re: Kinderbed (hangmat) monteren?

Geplaatst: 14 jul 2023 23:22
door RoonT3
Is het nu zo moeilijk om de handleiding/foto met montage punten op te volgen?

Als je twijfelt aan je kunnen is dat een mooie leerweg, als je fouten zou maken :) Aftekenen en hangmatje eens droog passen of de punten wel overeenkomen.

De lenskopschroefjes voor staal kan je ook vervangen door zelftappende lenskopschroefjes en die heb je gewoon bij de bouwmarkt.

Re: Kinderbed (hangmat) monteren?

Geplaatst: 20 nov 2023 20:58
door wouter
Is het gelukt Justin? Ik ken jouw camperinrichting niet, maar bij mij was de breedte vd hangmat bepalend voor de hoogte, omdat jouw A-stijl naar boven toe steeds verder naar binnen komt..

Ik heb schilderstape over de A-stijl en B-stijl geplakt en toen de breedte bepaald, dus ook de hoogte (waterpas). Als je dat aan één kant doet, staat het doek niet op spanning en kun je de haakjes vasthouden en passen (met twee personen). Een vaste maat zou ik niet aandurven..

Re: Kinderbed (hangmat) monteren?

Geplaatst: 21 nov 2023 20:39
door VW T3 4 LIVE
Heb je een foto hoe het is geworden?

Re: Kinderbed (hangmat) monteren?

Geplaatst: 25 nov 2023 12:35
door wouth
Ik vraag me altijd af wat de oorzaak is dat een nieuwkomer een vraag stelt en daarna van de aardbodem verdwenen lijkt :roll: